Κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας με Wordpress.


Στην istogram παρέχουμε υπηρεσίες για την αποτελεσματική κατασκευή ιστοσελίδας με Wordpress, που σας εξασφαλίζει την εύκολη ενημέρωση με νέο περιεχόμενο.

Για να θεωρείται αξιόπιστη μία ιστοσελίδα, είναι απαραίτητο να διατηρείται συνεχώς ενημερωμένη με πρόσφατο περιεχόμενο. Αυτή η ανάγκη έχει οδηγήσει μεγάλο μέρος της αγοράς στην απόφαση για την κατασκευή ιστοσελίδας με Wordpress.

Το Wordpress είναι ένα από τα δημοφιλέστερα λογισμικά ανοικτού κώδικα για τη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων (29% των ιστοσελίδων του παγκόσμιου ιστού είναι κατασκευασμένες με Wordpress). Χρησιμοποιείται από κυβερνητικούς οργανισμούς (π.χ. η επίσημη ιστοσελίδα της χώρας της Σουηδίας), από ειδησεογραφικά portals (π.χ. το Bloomberg professional) καθώς και για ιστοσελίδες παρουσίασης (π.χ. η ιστοσελίδα του τραγουδιστή Tom Jones).

To Wordpress διακρίνεται για το εξαιρετικά απλό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, που καθιστά εύκολη την εκμάθηση των διαδικασιών εισαγωγής νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα. Παρέχει επίσης υψηλό επίπεδο ασφάλειας καθώς και πρόσβαση σε μία εξαιρετικά μεγάλη κοινότητα ενεργών προγραμματιστών που το υποστηρίζουν. Οι ιστοσελίδες που είναι κατασκευασμένες με Wordpress επιτυγχάνουν SEO υψηλών επιδόσεων και βρίσκονται στις ψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.