Όροι χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τους όρους χρήσης πριν ξεκινήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας. Η χρήση της ιστοσελίδας υποδηλώνει πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από μέρους σας. Οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας για ενδεχόμενες αλλαγές.

Νομικές πληροφορίες

H ιστοσελίδα "istogram.com" λειτουργεί υπό την εποπτεία και διαχείριση του Χρυσόστομου Ζαμπετάκη, μέλους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με Αριθμό Μητρώου 340360.

Πρόσβαση στη ιστοσελίδα

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα επιτρέπεται σε προσωρινή βάση, και ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να τροποποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ιστοσελίδα, χωρίς προειδοποίηση. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη αν η ιστοσελίδα δεν είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε στιγμή και για οποιαδήποτε περίοδο.

Άδεια χρήσης περιεχομένου ιστοσελίδας

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο) χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά δημιουργού - Μη εμπορική χρήση – Παρόμοια διανομή. Σύμφωνα με την άδεια Creative Commons επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με προϋποθέσεις τη ρητή αναφορά στο δημιουργό, τον αποκλεισμό εμπορικών χρήσεων και τη διανομή με παρόμοια άδεια χρήσης.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας και τα περιεχόμενα της κατηγορίας "Portfolio" αποτελούν αντικείμενα πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την πνευματική ιδιοκτησία.

Ενημέρωση περιεχομένου ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα "istogram.com" ενημερώνεται τακτικά και το περιεχόμενό της τροποποιείται διαρκώς. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ελλιπή ενημέρωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Αποτροπή κακόβουλης χρήσης

Απαγορεύεται ρητά κάθε απόπειρα διασποράς ιών, trojans, worms και κάθε άλλης μορφής κακόβουλου λογισμικού μέσω της ιστοσελίδας, καθώς και οι απόπειρες επιθέσεων denial-of-service.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας.

Σχόλια χρηστών

Η ιστοσελίδα "istogram.com" επιτρέπει στους χρήστες τη δημοσίευση σχολίων. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου των σχολίων και να αποκλείει κάθε άσεμνο, απειλητικό, προσβλητικό, εκβιαστικό σχόλιο καθώς και οποιαδήποτε αναφορά μπορεί να θεωρηθεί εκτός νόμου.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Η ιστοσελίδα "istogram.com" περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικές πήγες, για λόγους ενημέρωσης. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπουν οι εξωτερικοί σύνδεσμοι, καθώς και για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκύψει από τη χρήση των εξωτερικών συνδέσμων της ιστοσελίδας.

Newsletter