Κατασκευή ιστοσελίδων Κύριο

Στην istogram εξετάζουμε με προσοχή τις ανάγκες σας για την κατασκευή mobile-friendly ιστοσελίδων που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. 

O τρόπος εργασίας μας

Αναλύοντας τις επιθυμητές λειτουργίες της ιστοσελίδας και δημιουργώντας το απλούστερο διάγραμμα ροής των επισκεπτών, είτε πρόκειται για απλό ιστολόγιο (blog) είτε για πλήρη εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου, κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες που προσφέρουν :

  • Ευκολία στην ενημέρωση και διαχείριση του περιεχομένου
  • Ταξινόμηση του περιεχομένου σε θεματικές κατηγορίες
  • Ευκολία στην αναζήτηση πληροφοριών εντός της ιστοσελίδας
  • Δυνατότητα διαχείρισης μεγάλου όγκου περιεχομένου

Δίνοντας την απαραίτητη σημασία σε κάθε σχεδιαστική και λειτουργική πτυχή της ιστοσελίδας, επιδιώκουμε να αναδείξουμε το περιεχόμενο και να συμβάλλουμε σε μία μοναδική εμπειρία χρήσης.

Ευκολία στη διαχείριση

Οι ιστοσελίδες μας είναι εφοδιασμένες με γραφικό περιβάλλον διαχείρισης, που επιτρέπει την εύκολη προσθήκη και μεταβολή του περιεχομένου, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού ή χρήση εξειδικευμένων εφαρμογών. Έτσι, μπορείτε μόνοι σας να ενημερώνετε την ιστοσελίδα σας, διαθέτοντας ως βοήθημα τις πλήρεις οδηγίες χρήσης και τα συνοδευτικά βίντεο που προσφέρουμε.

Κορυφαίες επιδόσεις

Γνωρίζοντας τη σημασία της ταχύτητας φόρτωσης μίας ιστοσελίδας, φροντίζουμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις και συμβάλλουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις αποδοτικότερες τεχνικές caching, παραδίδουμε ιστοσελίδες που αποκρίνονται άμεσα και φορτώνουν γρήγορα.

Υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα για εμάς. Επιθυμούμε να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που επιτυγχάνουν υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια που συμβάλλει προς αυτό το στόχο.

Κατάλληλος & mobile-friendly σχεδιασμός

Η χρήση έτοιμων templates είναι μία εύκολη συνταγή που εφαρμόζεται κατά κόρον στις μέρες μας, από πολλούς κατασκευαστές ιστοσελίδων. Στην istogram σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες, αποφεύγοντας τα περιττά στοιχεία και εστιάζοντας στην αποτελεσματική παρουσίαση του περιεχομένου, μέσω ενός responsive, mobile-friendly σχεδιασμού.

Newsletter