Ποιοι είμαστε

Η istogram ιδρύθηκε από τον Τίμο Ζαμπετάκη (MSc Θεωρητικά Μαθηματικά) και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2011, στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανάπτυξης δυναμικών ιστοσελίδων και συστημάτων τηλεκπαίδευσης (e-learning).

Ο χώρος μας

Από τα πρώτα της βήματα, η istogram έθεσε ως στόχο την καθιέρωσή της στο χώρο της ανάπτυξης και διαχείρισης δυναμικών ιστοσελίδων καθώς και στον αναδυόμενο χώρο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες και υποστηρίζοντας τη δράση της με αναλυτική τεκμηρίωση των σχετικών τεχνολογιών.

Οι πρακτικές μας

Για την υλοποίηση των έργων μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά λογισμικό ανοικτού κώδικα, ώστε να προσφέρουμε τις πλέον προσαρμοσμένες και επεκτάσιμες λύσεις σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς καμία από τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται η χρήση ιδιόκτητου λογισμικού.

Η φιλοσοφία μας

Η υλοποίηση κάθε ξεχωριστού project της istogram αποτελεί μία πρόκληση, και για αυτό αντιμετωπίζουμε κάθε project σαν να πρόκειται για δικό μας. Το πάθος μας για τη δημιουργία κομψών και λειτουργικών ιστοσελίδων και συστημάτων τηλεκπαίδευσης, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του παγκόσμιου ιστού, μας βοηθάει να εργαζόμαστε εντατικά και με αφοσίωση, στοχεύοντας στην επιτυχία, μέσω της επιτυχίας των έργων που υλοποιούμε.

Newsletter